Město Salem

+63
Gaëlle Ecclestone
Viktor B. Steffenberg
Philip Topher
Quinn "Šarlatová straka"
Trevor Wigmore
Alfie Beckerley
Brigitte Beckerley
Joe Dorne
Lorelei Wallace
Bruce Baily
Anna Tulley
Horatio Ch. Barebone
Sebastian Atterberry
Jacqueline MacMorgan
Cain Brand
Rowan Connelly
Mayaliq
Rachel Shelley
James Brown
Jonathan-Louis Shareburg
Asher Sherburne
Malinché
Amélie Kelley
Ethan Worton
Aragorn Strider
Aislinn Crane
Isabell Marie McKinlay
August Gattone
Miguel Isaac Cortez
Seraphine Brand
Nathan Fleming
Camille Bride
Jimmy Peanut
Gwen Talley
Jasmine M. Shareburg
Christopher Dalton
Silas Ecclestone
François Cherbourg
Jim Patrick Galaway
Eleanor Francis Allerdale
Maisie Oakley
Claire Hardouin-Mansart
Thomas W. Lockhart
Layla
Eleanor Brian
Harvey Gelber
Giselle de Beauvilliers
Ivar Bjørnson
Sora
Callum Parker
Aaelle
Benjamin Dyami Wright
Victoria P. Howard
Agness Darcy Greaves
Adam Campbell
Reed Ethan Morgan
Phoebe de Osuna
Shawn Port
Rosette M. von Starburg
Joshua McGrower
Jeremiah E. Shelley
Vivian Haves
Georgine Bailey
67 posters
Goto down
Aragorn Strider
Aragorn Strider
Člověk
Počet příspěvků : 74
Povolání : Žoldák

Město Salem - Stránka 28 Empty Re: Město Salem

Tue Nov 14, 2017 6:30 pm
Pozrel som sa na dievčinu, či ženu? Nevedel som to z jej tváre určiť. Dievčina si hryzla do pery. Sledoval som ju. Spustiť z očí by ju bolo nebezpečné. Ešte horšie ako muži, lebo idú priamo, ženy sú zákerné a toto bude jedna z tých, ktoré nedajú pokoja.  Jej ruka sa začínala blížiť k môjmu meču, ktorého rukoväť som zvieral v ľavej ruke. ,,Toho meča sa ani nechytíš! Nijaký iný smrteľník nemá právo tasiť túto zbraň." povedal som prekvapivo nahlas a prísne. Týmto som povedal jednu vec, ktorú mohla v budúcnosti proti mne využiť, som háklivý a majetnícky, čo sa môjho meča týka. Zmena v mojom hlase bola priam neuveriteľná. Chcel som jej ešte plesúť po dotieravej ruke, ale ženy sa nebijú, takými som opovrhoval aj sám. Stuhol som keď mi rukou prešla po ramene a šepla mi akési slová. ,,Nemám záujem." povedal som a uhasil som tlejúcu fajku jednou voľnou rukou. ,,Vybrali ste si toho nesprávneho." povedal som odmietavo. Áno, dokázal som sa ovládať a slušne aj odmietať. Ja som vedel o čo sa ona snaží. Pohrávala sa so mnou ako mačka s myšou, ja som bol ten, čo jej vošiel do loveckého revíru. ,,Vážne. Ja o krátkodobé radovánky nemám záujem." povedal som rozhodne. ,,Ja viem, že náš zákazník váš pán... V tomto prípade som vaším pánom ja a hovorím, nepokúšajte." povedal som triumfálne. Vedel som, o čo jej ide, vlákať ma do jednej z izbíc v tomto podivnom dome, kde záleží len na krátkodobom potešení ľudských túžob. Nerozumie mi. pomyslel som si a pozrel som sa na dievčinu. Áno bola pekná, ale mňa jej prítomnosť nijako neovplyvňovala iba tak, že ma otravovala a chcel som sa jej doterných prstov a dlaní zbaviť čo najskôr.
Camille Bride
Camille Bride
Člověk
Počet příspěvků : 20
Povolání : Spolumajitelka nevěstince

Tue Nov 14, 2017 7:12 pm
Muž to byl velice odtažitý a docela hrubý. Nenechala na sobě, ale nic znát. Ona to přece zvládne. V tomhle řemeslu už byla zběhlá a věděla jakým způsobem upoutat muže. Při nejhorším zasáhnou její ženské zbraně, které určitě zaberou. Ruka šmátralka si samozřejmě nedala pokoj a furt přejížděla po jeho ramenech. "Tyhle ruce už určitě toho hodně nazvedaly nemám pravdu?" pohlédla mu pronikavě do očí až se v jejich očích zaleskly krásné jiskřičky. Muž ji samozřejmě hrubě oznámil, že jeho meče se nikdo nedotkne. Respektovala to. Také nesnášela, když někdo hmatal na její penízky. Furt se nevzdávala a taky se ještě hodně dlouhou dobu nevzdá. On byl jejím cílem a ona se bude snažit o to, aby do cíle nakonec doběhla. Pro muže to musí být čest strávit noc rovnou se spolumajitelkou nevěstince. "Drahý, ale já nejsem jen tak ledajaká žena. Nejsem tutovka, která zde prodává svoje služby každý den na posezení. Mě to tu de facto patří.." svoji hlavu měla kousek od té její a tuhle větu mu řekla s prudkým důrazem. Musela si tu ujednat pořádek. Tohle bylo její sídlo a ona si tu bude určovat pravidla. Muž to bude muset respektovat a poddat se jejímu neuvěřitelnému kouzlu. "Nesmysl! Každý muž má zájem, ale u některých to jen delší dobu trvá.." zašeptala mu znova svým líbezným hláskem do ucha. Dneska to bude ještě sranda, alespoň teda pro ní. Kdyby se ji pokusil něco udělat o čemž ona pochybovala stále tu měla svoji milovanou dýku, která byla skrytá a nikdo o ní nevěděl. I ženy se v dnešní době potřebovaly bránit. Každá z jejich děvčat měla svou zbraň. Na tom si potrpěla. Muž nesmí zajít daleko, protože ženy jsou ty, které si tu určují pravidla. Muž jenom oznámí jakým způsobem by jeho rozkoš měla být provedena. Ten zbytek je a vždycky bude na ženě.
Malinché
Malinché
Banshee
Počet příspěvků : 51
Povolání : -

Tue Nov 14, 2017 7:21 pm
Seděla jsem nevěřícně na zemi a zírala na tu kočičku, která se mě bála ale přeci jen na mě pak ukázala bříško aby mi dala najevo důvěru. "Jamesi....jsi roztomilý tak i tak...nemusíš se podřizovat, já vím, že jsi dobrej člověk...tvor..osoba.." Ujistím ho. Dívám se do těch jeho očí, které jsou moc krásné tak jako tak, je mi blízko, říkala jsem si, že je mi tak nějak blízko, tím jak se chová a všechno bere, a také ano. patří přírodě stejně jako já. "Takhle ses narodil? Nebo ses kočkou stal během života? Slyšela jsem o šamanech co tohle umí ale myslela jsem, že jde o pověsti našeho rodu, vidět to takhle naživo je něco docela jinýho...neskutečnýho..." Vysypu ze sebe myšlenky, co se derou na povrch a natáhnu k němu ruku znova abych ho opatrně pohladila. "V pořádku?" zeptám se ho předtím aby se zase nevyděsil, musím ctít jeho suverenitu, jako zvíře je určitě jako šelma i dkyž v něm je stále část Jamese, kterého jsem potkala tady ve městě. "Bolí to moc? Vrátíš se dnes zpět? Tohle tě těší viď? Tohel je to co ti chybělo..cejtím to.." Povím mu a usměju se. Jak je jako zvíře tak jsem se rozpovídala přirozeněji. Věřím mu nyní o to víc, když vím, že mi sdělil bez otálení největší tajemství svého života , že mi věří.... "Nikomu to neprozradím neboj...neudělala bych to, nezradím tvoje přátelství, i když tě znám krátc emám pocit, že tě znám celý život..." povím mu a uculím se, neuhýbajíc pohledem z jeho očí.
James Brown
James Brown
Kožoměnec
Počet příspěvků : 46
Povolání : Obchodník

Tue Nov 14, 2017 7:35 pm
Jako kočka nemohl Malinché odpovědět na její dotazy, což ho mrzelo a proto se musí proměnit zpět. Bude ho to hodně bolet, protože to dlouho nedělal a odvykl si. Soustředěně zavřel oči a soustředil se jenom na svou přeměnu zpět v lidskou bytost. Bolelo ho to. Mňaučel, kňučel a ve své lidské podobě i skučel. Nakonec se mu to podařilo. Musel se urychleně obléct do svého oblečení, ale jak byl vysílený a bolelo ho to moc mu to nešlo. Trvalo mu to sice delší dobu, ale i převléct se nakonec zvládl. Svaly a snad všechny kosti ho nehorázně bolely a on jen cítil tu nesmírně palčivou bolest, která mu projížděla tělem. "Bolí to a nesmírně to vyčerpává. Dneska už bych nezvládl další přeměnu." pohlédl na Malinché, která byla tak chápává až ho překvapila. Nemohl vědět, že její reakce bude takto klidná, tak ji před tím upozornil, aby neječela. Teď se za to docela styděl. Nasadil svůj typický provinilý výraz "Promiň, že jsem ti nevěřil. Měl jsem vědět, že to určitě nikomu neřekneš. Nezlobíš se?" jedním okem se podíval na ní a jedním okem do země. Nejspíš ji to bude teď muset lépe vysvětlit. Moc toho o tom jak se mu to stalo nevěděl, protože jeho vzpomínky byly jinde, ale ne v jeho hlavě. "Nenarodil jsem se tak. Jednoho dne se mi prostě začaly dít divné věci, které jsem nemohl ovlivnit. Potom jsem zjistil, že se dokážu proměňovat ve zvíře lépe řečeno v kočku" pokrčil rameny. Tento jev si neuměl vysvětlit. "Děkuji, že se o tom nikomu nezmíníš. Nejspíš by to pro mne nedopadlo moc dobře. Pověsili by mě, nebo i hůř" povzdechl si. Jeho život měl moc rád na to, aby ho promarnil tím, že se bude chlubit, že je vlastně kočka. Malinché však důvěřoval a doufal, že ona si jeho tajemství nechá opravdu pro sebe.
Aragorn Strider
Aragorn Strider
Člověk

Tue Nov 14, 2017 7:46 pm
Pozeral som sa prísne. Začínal som sa cítiť nepohodlne, čím bola žena dotieravejšia tým som bol strnulejší a zatrpknutejší. ,,No a? Každý robí to čo vie. Drina mi nevadí." povedal som jej.Áno robil som, bol som lovec, lovec nepriateľov.Avšak mnohokrát som si bol sám sebe pánom.Robil som to, čo mi prišlo správne.Jej prsty mi prechádzali po ramenách. Odvrátil som hlavu,nie na znak podriadenosti a na znamenie,že som prehral, ale preto aby som sa nemusel dívať do jej očí. Najavo som nedával svoj duševný zápas ktorý sa vo mne odohrával. ,,Jasné, ale mne je jedno, že vám to tu patrí, prišiel som len uschnúť od dažďa a trochu si pofajčiť." povedal som jej, keď mi oznámila, že tento tu brajgel jej patrí. ,,Vidím že ste žena čo si ide za svojim." povedal som. Dychtivo až príliš dychtivo sa na mňa tlačila, ale ako sa hovorí, netlačte na pílu. Každý náznak toho, že chce so mnou čo najskôr pohnúť, bol krok dozadu. Tŕpol som a cítil som sa ako v pazúroch nebezpečnej šelmy. Snažil som sa vymaniť... Nechcel som to. ,,Ale musíte rešpektovať moje rozhodnutia. Nie?" nadhodím. Takmer som vyhral slovný súboj s bankárom, a nechám sa poraziť akousi ženskou? To v žiadnom prípade. Zotrvám. Opäť som sa na ňu pozrel. ,,Ďakujem za vašu ponuku, ale nie, nemám záujem. Vari je vám málo slušné odmietnutie?" spýtam sa jej.
Malinché
Malinché
Banshee

Tue Nov 14, 2017 7:48 pm
Chápala jsem, že nemůže odpovědět, věřila jsem, že mi odpoví až se změní. Sykla jsem, když se začal měnit, kňíkal a mručel jakoby ho to moc bolelo, bála jsem se na něj sáhnout ale přeci jen jsem ho nakonec pohladila v doufání, že se tím jeho bolest zmírní. Když se proměni, ucítila jsem pod rukama lidskou kůži a usmála se. Pomohla jsem mu s košilí a kalhotami, je to pěkný muž, celý od hlavy až k patě, uculila jsem se, nestydím se jako nějaká angličanka, tělo je přirozená a krásná věc, proč se za něj stydět? "Promiň, mrzí mě , žes tím kvůli mě prošel..." nabídnu mu rameno aby se o mě ořel, byl orosený potem z bolesti a vypadal tak bezbranně. "Vůbec se nezlobím, jsem..překvapená, šokovaná ale tenhle den je tak divný, že tohle není pro mě nic zlého...jsi hodný a je mi fuk, jeslti jsi člověk nebo.." ztiším se. "kocour...já se zase divím, že mě nikdo ještě neposlal do roboty nebo nezavolal šerifa, když jsem indiánka...jsi ke mě tak hodný." pohladím ho vděčně po paži a lehce mi posmutní oči, když si vzpomenu na hawakaie. pomáhám mu jít a on mi vypráví, jak se to stalo. "Chápu tvůj strach a je to pro mě svaté, tvoje tajemství je u mě v bezpečí slibuju...věříš mi?" Zeptám se ho a obejmu ho pevně na znamení důvěry. "měli bychom jít k tobě...měl by sis odpočinout...a najíst se..." řeknu mu trochu přikazovačně, tak jsem to dělávala s Hawakaiem, někdy říkal, že jsem tvrdohlavá jako mezek, ale znáte muže, nidky nepřiznají, že jim něoc je, dokud není pozdě, kdyby mohl mluvit, určitě by mi oponoval že je v pořádku i jako mrtvý...
Camille Bride
Camille Bride
Člověk

Tue Nov 14, 2017 8:22 pm
Nevzdá se. Rozhodně se nevzdá před začátkem boje. Nenechá se odradit jeho slovy. V hloubi duše to byl jen obyčejný muž, který dychtí po tom svírat její ňadra a milovat se s ní. Věřila v to. Každý muž toužil v hloubi své zapeklité duše v jedno - půvabnou ženu. Její zájem neodradí. Její síť kterou nyní rozhodila taky jen tak neschová a na to vemte jed. "Já těžkou dřinu u muže jenom oceňuji. Nemyslím to zle.." znovu přejela po jeho rukou, aby se ujistila zda tam nějaké ty svaly najde. Měl jich tam dost. Dost pro ní a dost pro tu jeho šťastnou manželku či nastávající. Nemohl zůstat sám. V dnešní době bylo strašně málo mužů, které neměli manželku, ale moc žen bez manžela. Hodně vdov a nezadaných žen. Ona nikdy neměla vážnou známost. Celou svou pubertu prožila v tom zatraceném domě zvaný sirotčinec. Naskakovala ji z něho husí kůže, když si na ten dům vzpomněla. "Já moc dobře vím proč jste přišel. Tohle místo je jenom na jediné. Vím, že někde ve vás je ten pravý muž" její rty se při těch slovech tak zvláštně vlnily a její oči zářily nekonečnou touhou. Muž měl nejspíš rád, když ho žena dobývala a ona se v tom také docela vyžívala. Žádný muž ještě jejím spárům neutekl. Dokázala být opravdu dosti přesvědčivá a neodolatelná, to však ještě muž nepoznal, ale brzy pozná. Teď ho bude dobývat slovy a možná to zabere. Brzo mu ukáže, že ji bude chtít. Bude ji chtít a ještě si o to řekne. Skončí v jejich spárech a ještě ji poděkuje. "Jste docela trpělivý muž jak je vidno" lehce si navlhčila své rtíky, aby nebyly příliš suché. "Oh omlouvám se, že jsem se nepředstavila jmenuji se Camille, ale pro vás Cami" lehce se zachichotala. Nemohla uvěřit, že ho ještě neměla pod sebou v jedné z postelí tu v nevěstinci.
James Brown
James Brown
Kožoměnec
Počet příspěvků : 46
Povolání : Obchodník

Tue Nov 14, 2017 8:51 pm
Proměna zpět na člověka ho fakt moc vysílila. Nejradši by teď lehl do postele a nevstal z ní na hodně dlouhou dobu. Malinché na něho byla opravdu moc hodná. Dokonce mu pomohla s oblečením, což on ani nečekal. Byla zatraceně velká zima. Trošku se otřásl a potom pohlédl na indiánku, která mu nabídla, že půjdou konečně k němu domů. Popravdě mu to hodně vyhovovalo. Mohl ji konečně ukázat svůj skromný příbytek a mohl si lehnout do své milované postele. "Děkuji ti za vše. Nejspíš jsem si našel opravdu milou a chápavou přítelkyni. Taky jsem rád, že tě ze mě netrefil třeba infarkt" lehce se uchechtl ke konci věty. Vážil si její objetí, tak ji ho i opětoval. Bylo krásné potkat takovou hodnou a čistou duši, jako byla právě tahle indiánka Malinché. Takového člověka si musel vážit. Bude ji pomáhat se tu trošku usadit a udělá pro ní vše, co bude v jeho silách. A rozhodně ji nebude svlékat pohledem, jako většina mužů. Musel si ji vážit. Musel si vážit její dobroty a chápavosti. Navíc měla docela solidní eso v rukávu a to to, že věděla, že se uměl přeměňovat na kočku. "Ta teda pojďme. Aspoň ti to u mne doma pořádně ukážu." pousmál se na dívku a vykročil kupředu. Bolel ho celý člověk a občas potichu zaklel či zakňoural. Po takové době se znovu proměnil a bylo to pro něj hodně namáhavé. Koneckonců takovou bolestivou přeměnu nezažil od té doby, co se vůbec poprvé proměnil. Nejspíš to bylo tím, že si na tu přeměnu odvykl a dlouho ji nedělal. Bude muset zpátky najet do starých kolejí a znovu se začít přeměňovat. Jinak ho to bude ještě více bolet. K němu domů to bylo docela dlouhá cesta. Možná tak 20 minut? Nevěděl to zcela jistě. "Chvilku, ale potrvá než tam dojdeme. Bydlím vlastně skoro na konci města" nepatrně se pousmál. Doufal, že ji nebude vadit menší procházka. On však momentálně litoval, že to neměl domů blíž, protože jeho tělem neustále projížděla palčivá bolest.
Aragorn Strider
Aragorn Strider
Člověk

Tue Nov 14, 2017 9:06 pm
A nedala si povedať. Ako je to len možné? Pre mňa bola láska niečo iné, než toto, bral som to tak. Láska je podľa mňa to čo vzniká medzi mužom a ženou, ktorý sa dlho poznajú a majú sa radi. Toto má od toho na míle ďaleko Aragorn. pomyslel som si a pozrel sa na dievčinu. ,,Nie to neviete, prišiel som si zafajčiť." povedal som prísne. Áno chcel som si zafajčiť, nechcel som mať opletačky. ,,Len fajčiť." zahundral som a pozrel sa na dievčinu. Áno len som si chcel v pokoji vyfajčiť svoju fajku. Ale ona si nedala povedať a stále sa mi pokúšala votrieť do priazne. Nie nechcel som ju, každým jej pohybom sa mi čoraz viac znechutila. Prišlo mi to nepríjemné, takto sa vtierať do priazne mužom. Ja byť jej otec alebo niekto tak... Povedal som nechcem, nie a hotovo, keď som sa zaťal, tak so mnou nič nehlo. ,,Prosím vás, nerozumiete mi. Ja som niečo povedal a za tým si stojím." povedal som jej a chytil ju za zápästie. Pevne, ale nie preto aby som jej dával dovolenie, ale preto, aby som jej zdôraznil svoje slová. ,,Máte v sebe štipku hrdosti?" zasyčím jej do ucha. Potom sa odtiahnem a pustím ju. Taká pekná a robí takú škaredú robotu, ľutujem ju. Chudera. pomyslel som si.
Camille Bride
Camille Bride
Člověk

Tue Nov 14, 2017 9:22 pm
Muž se ji samozřejmě nepředstavil. Nebylo to špatně, protože na jméno kolikrát nesešlo. "Ale nepovídejte.." zkusila se napodobit jeho hlas a připadalo ji to všechno směšné. Tohle byla její práce. Musela se přece nějak živit. Podle ní si vybrala velice dobře. Taky by mohla skončit, jako obyčejná služebná, která od rána do večera poslouchá nějakou milady, která si celý den sedí na prdeli a nic nedělá. Pohodila hlavou, aby své vlasy dostala ze předu a aby ji šlo lépe vidět na její poprsí. "Nepovídejte, že vás ani trošililinku neláká si šáhnout.." pohlédla mu pronikavě do očí a potom se nepatrně pootočila na svém podpatku. Muž byl těžko dosažitelný a ona trpělivá. Teď už však měla touhu zajít trošku dál. Přitáhla si ho k sobě a jemně ho začínala líbat po krku. Samozřejmě se ihned odtáhla. Chtěla na to jít pomaličku, ale přitom přidávat nové a nové věci. "Já vím po čem muži touží. Muži touží po nás ženách. pohlédla mu odhodlaně do očí. Teď si opravdu hodně věřila a věděla, že hluboko v něm je něco, co po ní prahne nesmírnou touhou. Byl to přeci jen muž. Muže by si umíme obmotat kolem prstu, tak dobře, že se někdy tomu diví. I tento muž musel mít nějakou tu skulinku. Nebyl výjimečný. "Já mám hrdost, ale musím taky myslet na svoji práci. Náhodou svoji práci mám ráda a snažím se ji dělat, co nejlépe dovedu. Kdyby jste byl trošku nápomocný taky by vás neubylo.." procedila skrz zuby trošku jedovatě. Občas se neuměla ovládat, ale to neměnilo nic na tom, že měla rozehranou hru. On byla její myš a ona byla kočkou, která se ho snažila nalákat k sobě, aby ho mohla sežrat. Ona ho sice sežrat nechtěla, ale bylo to na stejným principu.
Aragorn Strider
Aragorn Strider
Člověk

Tue Nov 14, 2017 9:45 pm
Pozeral som sa na Camm nezmeneným pohľadom. ,,Som Aragorn alebo Chodec ak chcete." predstavil som sa a pozrel som sa na ňu. Sledoval som ju. Sledovala aj ona mňa. Bola neoblomná, ale ja som nebol bezbranný a tiež neoblomný, každý chcel dosiahnuť svojho. Každý mal svoju určitú hrdosť. Ja som bol chladným, jej činy a slová so mnou nič nerobili. ,,Viete, siahať nikam nebudem, je to nepekné." odvetil som pokojne. Avšak ona pokračovala, zachádzala ďalej a ďalej. ,,Dodržujte osobnú zónu." zahundral som. Moje slová zrejme k ničomu neviedli. Proste napriek mojim protestom sa ku mne všeliako túlila. Ako, nedokáže pochopiť, že niektorý muži netúžia po žene a posteli. Nie všetci sú rovnaký. pomyslel som si a pomyslel som si na svoju dýku, ktorú som mal ukrytú v plášti. Bola to celkom užitočná malá zbraň, pekného tvaru, vykovaná majstrovským umením. Tu i tam som mal niekde v plášti aj menší nožík, nikdy nevieš čo ťa postrehne. ,,Ja nie som ako iný muži. Nemienim sa zahrávať s podsvetím. A netvrďte, že neviete, čo myslím." poznamenal som ostro. Nič so mnou nehlo. Ani slová o jej práci. Áno bolo to čestné, zarábať si na živobytie, ale určite nie takýmto zvráteným spôsobom. ,,Viete, nemôžem vám dať to, po čom túžite." povedal som a trochu som sa odtiahol, samozrejme, mohla ma hneď zdrapnúť nazad. Ale nech sa na mňa len pozrie lepšie. To je zvrátený spôsob zarábania peňazí. pomyslel som si a pozrel som sa na Cammile. Iného muža by bez obáv zviedla, podľahol by jej šarmu a jej slovám, ale ja nie. Ostal som jej slovám chladný. Nie som tá pravá a jednoduchá korisť. Nepriateľ mi nachystal už nejednu pascu a ja som sa poučil a začal byť prezieravý. Podozrievavý.  
Camille Bride
Camille Bride
Člověk

Wed Nov 15, 2017 10:01 am
Tohle ji už přišlo nudné. Vzdávala se. Opravdu se teď chtěla vzdát. Muž neviděl její krásu a stejně by nezaplatil podle toho oblečení, které měl na sobě. "Jak chcete" na tváři ji zmizel její pěkný úsměv a nahradil ho úšklebek. To byla, ale dneska doba. Muž přišel do nevěstince a pohrdnul jejím krásným tělem a hlavně ňadry. Co si teď jako myslí? Že budu pohostinná? To sotva.. popotáhla si šaty a lehce se pootočila na podpadku. Už ji to tu nudilo. Ten chlap ji nudil. Kdyby se chtěla nudit vrátí se do sirotčince. Ona si chtěla užívat a vydělat si přitom nějaké peníze. "V tom případě, ale nemáte v tomto podniku co dělat" pokrčila rameny a pootočila si svůj pramínek vlasů. Na tohohle panáka už trpělivost neměla. Až si jde někde šlapat bídu. Ona musí pracovat. Tohle by bylo pro ní velice nevýhodné. Beztak neměl žádné peníze, které by ji nabídl za dobře vykonanou službu. Dívky už pomalu končily se svou prací a tak se hlavní síň lehce hromadila jejich smíchem. Buď půjde muž po dobrém a nebo ho vykopne po zlém. Využije k tomu svoje vynikající umění s pěstmi. Nebyla to ufňukaná křehká květinka. Naučila se za svůj život ledaccos a jestli to chce muž pocítit, tak klidně. Její pohled už nebyl mírumilovný, ale měnil se jako mávnutím kouzelněho proutku. Muž teď pocítí, kdo ona vlastně je. Je Camille Bride. Spolumajitelka nevěstince a naštavaná žena, která nedostala co chtěla. Peníze a jeho tělo. Měla toho akorát dost. Takhle ji ještě nikdo neodmítl.
Aragorn Strider
Aragorn Strider
Člověk

Wed Nov 15, 2017 1:02 pm
Ako to, že na to prišla až teraz? pomyslel som si a pozrel sa na Cammile. Jej tvár sa zmenila, ako šibnutím čarovného prútika jej úsmev zmizol z tváre, bol to profesionálny úsmev, vedela ho nahodiť aj zhodiť. Áno bol som neoblomný. Myslela si, že ma ľahko zvedie, ale prerátala sa, cítil som ako v nej buble hnev. Bol som pre ňu až príliš veľké sústo. Jej hrdosť nevedela stráviť moje odmietnutie. ,,Nemôžem vám dať to, čo chcete, čo naozaj chcete..." povedal som a odtiahol som sa od nej. Vybral som sa na odchod. Čo by som jej ja mohol dať? Tých pár centov čo mám po vreckách jej istotne nebude stačiť. Také ženy poznám, chamtivé, za tým všetkým je honba za peniazmi. Veď aj preto sa to tu tak aj volá, nevěstinec obchod na túžbach mužov, ktorý utekajú pred problémami a majú vyžite svojich túžob. ,,Dovidenia." povedal som a pozrel som sa jej do očí. Robíte chybu, som chladný, ale ľutujem vás,aj hrobník môže byť na svoju prácu hrdší ako vy. pomyslel som si a dalo mi poriadne zabrať aby som sa nepreriekol? Vykročil som smerom k východu, zanechávajúc Cammile a jej spoločnosť za chrbtom.Stále som sa však obzeral akoby  som si strážil chrbát. Čo ak by ma chcela zadržať? pomyslel som si a vo dverách som si opäť na hlavu hodil kapucňu. Stačilo stisnúť kľučku a bol by pokoj. Ale ešte som sa naposledy porozhliadol po miestnosti. Všetkých vás ľutujem. pomyslel som si. Taký premárnený čas. Ale o to predsa nejde, čo ak všetky tie ženy otehotnejú a budú mať deti, ktoré nebudú vedieť kto je ich otec, celá generácia kde otcovstvo zmizne zo zeme. A synovia a dcéry týchto ľudí budú prahnúť po odpovediach kto sú jeho rodičia. Nad týmto sa Cammile zrejme nikdy nezamyslela, áno pre mužov je to krátkodobá radovánka, ale pre ženy to bude mať komplexnejšie následky. To je nespravodlivé. Toto by som zakázal. pomyslel som si a otvoril dvere. Prešiel som verajami dverí a dobre som si zapamätal tento domec, aby som doň už viac ráz nevkročil.  V pokoji som dvere zabuchol a moja postava sa vytratila v tieňoch ulice. 
Jim Patrick Galaway
Jim Patrick Galaway
Čaroděj
Počet příspěvků : 10
Věk : 45
Povolání : Kronikář

Wed Nov 15, 2017 1:07 pm
Opravdu dnes nemá dobrou náladu. Děsí ho, co všechno se v Salemu děje, ale co víc...? Je vyděšený z toho, co se děje v jeho hlavě. Neví, jak se zbavit pochmurných myšlenek. Občas vídává svou manželku. Sedí v křesle a čte si oblíbenou knihu. Vždycky zvedne hlavu a mile se na manžela usměje. Nebo to se mu alespoň zda. Nevidí ji tak úplně, spíš ji vnímá. Jeho mozek se mu snaží namluvit, že tu s ním stále je. Ve městě se čas od času ohlédne, protože slyší, jak jeho sladká dcerka zavolá na svého otce. Je to pro něj obtížné a to si myslel, že když odpluje za velkou louži, tak se tyhle strašně myšlenky snáze rozplynou. Byla to chyba. Cítí se opuštěný a ztracený v tomhle celém nehostinném městě. Přemýšlel, že by se odstěhoval, ale proč? Má tady Caina a jeho dceru a taky svou práci, kterou i přese všechno zbožňuje. Je to zajímavé. Měl by si najít nějakou vášeň, koníček. Ať tolik nemyslí na špatné věci, které otřásly jeho životem. Nesmí být tak uzavřený. Kdo mu s tím ale pomůže? Největší pomoc si musí nabídnout on sám.
Z ložnice dojde do obýváku a posadí se na křeslo. Vezme si svou dýmku a zapálí ji. V hlavě si přehrává houslové skladby a věnuje se pocitu klidu, který mu tato činnost doplněná o kouření dýmky přivolává. zítra... Zítra to zkusím. hlavou mu proběhne tato myšlenka. Pohrává si s ní už dlouhou tak dlouho na housle nesáhl, že ho lákají, ale neodhodlal se to zkusit. Otázka ale zůstává... Opravdu zítra housle sundá a vezme do ruky opět smyčec?
Malinché
Malinché
Banshee

Thu Nov 16, 2017 10:25 am
Vypadal neskutečně vyčerpaně, bylo mi ho moc líto, chtěla bych mu pomoct, jako on mě a tak jsem jej podepřela. Neumím číst, psát ani odříkávat bibli, naštěstí, ale umím se starat a tak toho využiju když je potřeba postarat se o mého zachránce. Díky tomu, že jsme brala vše přirozené tak jak to je, mi nedělalo ani problém mu pomoct obléct se, situaci, kterou by asi nejedna angličanka doprovodila mdlobami a štkaním sodomy gomory. Zavrtím hlavou. "Co ty jsi za kolonistu Jamesi, ty mi děkuješ, že ti pomáhám po tom co jsi mi nabídnul střechu nad hlavou, teplo, práci a svěřil mi největší tajemství života? Jsi moc hodný na tenhle svět...na ten váš myslím..." Zavrtím hlavou nevěřícně a jdeme pomalu tam kam mi ukazuje. Neopakuju se už , že to já jsem zavázaná, konečně, pořád může zastavit před svým pokojem a vyhnat mě, zasměju se potichu nad tou myšlenkou, bylo by to spíš vtipný než smutný. "Už se těším až usnu.." přiznám se, právě odbíjí půlnoc a já jsem vyčerpaná, spíš v hlavě než tělesně, dnes jsem toho moc neudělala na to jak jsem zvyklá, ale trýzeň mysli je často horší než ta fyzická, proto se naši předci už před lety naučili meditovat a horkou párou odvádět zlé myšlenky pryč. Snažila jsem se ho podpírat ale byl hodně silná, svalnatý, připomněl mi mého muže, podívala jsem se na jeho profil, když syknul bolestí, byl tak zvláštní, moc pěkný a já se musela usmát. Odvrátila jsem pohled abych na něj nezírala a byla ráda, že noc skryla že se tak trošku červenám. POminu fakt, že jsem měla možnost využít dvojsmyslu co mi asi může doma ukázat, věřím, že takové indiánské vtípky by tady moc úspěch neměly a tak je aplikovat nebudu. "Nevadí...dostaneme se tam...neboj se opřít...ale ne moc, jsi kus chlapa, je těžké tě držet..." přiznám, protoež hrát si na hrdinku a za pár metrů padnout jako žok by moc ovoce nepřineslo.
Sponsored content

Similar topics
Povolení tohoto fóra: